Workshop M.M.A.

image
 

Voor: kinderen / volwassenen / bedrijven / scholen

De snelst groeiende, ultieme vechtsport ter wereld is MMA oftewel Freefight. MMA is een “combinatie” sport waarin men (olympische) technieken mag toepassen van o.a. Judo, Boksen, Kickboksen, Thaiboksen, Worstelen, Brazilian Jiu Jitsu, Grappling, Sambo en Karate. Hierdoor zijn er veel verschillende soorten vechters met elk vaak een specialiteit waar ze om bekend staan. Zo zal een hele goede judoka er eerder voor kiezen een worp toe te passen en zal een goede bokser hierop voorbereid moeten zijn.

Hierdoor is het belangrijk bij een wedstrijd om een goede strategie te hebben. Welke kwaliteiten bezit het team, de vechter, de tegenstander/concurrentie en welke strategie en tactiek past daar het beste bij. Bij de strategie kunt u denken aan een keuze om zo snel mogelijk na ar de grond te gaan als uw tegenstander een goede (betere) staande vechter is dan u. De tactieken zijn de technieken (tools) die u in uw gevecht gebruikt om een dominante positie te krijgen en uiteindelijk te winnen van uw tegenstander. Door de diversiteit in kwaliteiten van de vechter bepaalt de juiste strategie tegenwoordig of iemand wint of verliest.

Door goede regulering is deze sport veilig te beoefenen, net als elke andere vechtsport en daardoor toegankelijk voor jong en oud. Een unieke ervaring voor iedereen.

Onderdelen workshop: Warming up, Basis kickboksen, enkele judo/worstel technieken, enkele grondtechnieken (grappling / brazilian jiu jitsu) eventueel met korte sparring, oefenen op bokszak. (staand / op de grond)

Kostenindicatie: Al vanaf € 10,- per persoon*
* = Bij minimaal 10 personen